6 Ağustos 2012 Pazartesi

HAVUÇ SALATASI



               HAVUÇ SALATASI
  • 1KG HAVUÇ
  • 1,5 ÇAY BARADAĞA SIVI YAĞ
  • YOĞURT
  • MAYDONOZ
  • PUL BİBER,TUZ,KARABİBER
               YAPILIŞI


HAVUÇLARI RENDE YAPIYORUZ.DERİNCE BİR TAVADA HAVUÇLARI SOTELİYORUZ.TUZ VE KARABİBERİ EKLİYORUZ.HAVUÇLARIMIZ YUMUŞAYINCA OCAKTAN ALIYORUZ.ÜZERİNE YOĞURT DÖKÜP KIRMIZI PUL BİBER VEYA MAYDONOZLA VEYA HER İKİSİYLE SÜZSLEYİP AFFİYETLE YİYORUZ.
SİZEDE AFFİYET OLSUN:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder